Review Filem: Deliver Us from Evil (2020)

by -13 views

Kali terakhir saya terpesona dengan Kota Bangkok ialah dalam filem ong bak.. Lakonan Tony jaa.. Saya fikir itu dalam tahun 2002..

In man
Delivers us from evil membawa kita daripada Kota icheon yang cantik di Korea selatan ke Bangkok Thailand bersama sama in man lakonan hwang jung min.Dia ialah salah seorang elit dalam pasukan khas Korea Dan kemudian bertukar menjadi pembunuh upahan..

Sebab apa jadi pembunuh upahan?

Ray the butcher
Di Bangkok kita tidak berseorangan kerana Ray the butcher, pembunuh psiko lakonan Lee jung jae juga bersama sama dengan satu tujuan..
Membelah perut in man..

Delivers us from evil baik sekali.. Ada rasa tapi Tiada jiwa.. Malang…
sebetulnya keseluruhan plot utama masih sama seperti filem filem aksi/thriller daripada seluruh dunia.
Kalau melihat daripada aksi di dalam filem ini, tidak bole di nafikan yang mereka sangat handal. Babak ke Babak menunjukkan filem ini bukan sebarangan.
Sedikit bonus iah ia menampilkan dua orang pelakon A list yang kali terakhir di lihat bersama dalam filem saga gangster new world (2014)

Dengan hampir 80% berlokasi di Thailand,Segala isi perut mengenai Kota Bangkok turut di ceritakan juga.anda boleh lihat daripada sekecil kecil semut sehinggalah sebesar gajah.. Semua ada Di Bangkok.
Bila lahhh nak sampai Bangkok ni…

Saya rasakan dilivers us from evil ini juga di selamatkan oleh yui.. Kakak santek yang turut melainkan peranan penting…dia buat apa…. Korang tengok la nanti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *